Kærlighedsskulpturer

Hos Galleri Nina Sampson har vi en lang række kærlighedsskulpturer, der på hver sin måde udtrykker nogle af de bærende elementer, vi ser i et kærlighedsforhold. Elementer som inderlighed, intimitet og sammensmeltning.

Viser 1–20 af 63 resultater

Kærlighedsskulpturer: Forevig kærligheden

Det er kunstnerens særlige evne til at indfange ‘de små øjeblikke’ mellem to mennesker, og modellere og forme det til en smuk og elegant skulptur, der vækker en følelse i os. Det kan være en berøring, et øjekast, en omfavnelse eller en stille stund.

Bronzeskulpturerne symboliserer også den varme og kærlighed, der ligger i familien, som eksempelvis kærligheden til vores børn. Se også vores store udvalg af bronzekunstværker her.

Venter du barn, så har vi også skulpturer, der foreviger denne skønne periode i vores liv. 

Kærlighedsskulpturerne er ideelle som gaver i forbindelse med bryllup, bryllupsdage, fødselsdage, jul, andre mærkedage eller bare til den man elsker, uanset anledning.

Kærlighedsskulpturerne har et formsprog, der passer ind i alle hjem – men også kontorindretninger.

Se vores store udvalg af de smukke og skønne kærlighedsskulpturer her på siden, eller besøg os i galleriet på Dag Hammarskjölds Alle 42 B, 2100 København Ø.

Kærlighedsskulptur som bryllupsgave

Ønsker du at give brudeparret en unik og personlig gave, så er en kærlighedsskulptur både smuk og et evigt minde om deres store dag. 

Måske ønsker du at give din elskede en helt unik morgendagsgave, så vil du hos Galleri Nina Sampson kunne finde skulpturen, der symboliserer jeres kærlighed til hinanden.

Her på siden kan du gå på opdagelse i de mange fantastiske kærlighedsskulpturer og finde præcis den, der skal forevige kærligheden.

Hvis du har eventuelle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 28122859 eller besøge os i vores galleri på Dag Hammarskjölds Alle 42 B, 2100 KBH. Ø. Så hjælper vi meget gerne med at finde den gave, som passer bedst til brudeparret eller til jer.

Scroll to Top