BETALINGSBETINGELSER

Betaling for bestilt vare kan ske online ved brug af kreditkort og MobilePay. Betalingen for dine varer trækkes først på din konto, når varen er afsendt eller afhentet. Alle kunder, der betaler med kort, er underlagt valideringskontrol, og vi forbeholder os retten til at forsinke en ordre, hvis vi mener, at yderligere sikkerhedskontrol er nødvendig.

LEVERING

Leveringstid for din ordre vil så vidt muligt være mellem 1-3 hverdage. Fragten er gratis inden for Danmarks grænser. Fragt til udlandet aftales fra gang til gang.

FORTRYDELSESRET

Vi giver fuld fortrydelsesret indenfor 14 dage for kunstgenstande købt online, og 14 dages ombytningsret for kunstgenstande købt i galleriet på Dag Hammarskjölds Alle, dog med det eneste forbehold, at kunstgenstanden ikke er blevet beskadiget. Har du modtaget en kunstgenstand og fortrudt dit køb, så kontakt os altid på telefon 2812.2859 eller info@gallerininasampson.dk, inden du sender den retur. Returvarer, der ikke er indgået aftale for, afvises.

Hvis du har behov for mere end 14 dages fortrydelsesret / ombytningsret kan dette sagtens lade sig gøre efter forudgående aftale. Det kan f.eks. være en gave, der skal gives på et tidspunkt efter de 14 dage.

AFTALE OM KØB

Når du bestiller en kunstgenstand online hos Galleri Nina Sampson modtager du din ordrebekræftelse på mail. De oplysninger, du giver i forbindelse med afgivelse af ordre, anvendes i forhold til opkrævning, betaling og forsendelse af varen.

ACCEPT AF ELEKTRONISK KOMMUNIKATION

Ved køb online hos Galleri Nina Sampson accepterer du at kommunikation og meddelelser kan ske til den af dig oplyste mailadresse og med normal juridisk virkning.

TRYKFEJL OG UDSOLGTE VARER

Det kan ske, at vi laver fejl i en beskrivelse af en vare, i en pris eller varens tilgængelighed. Det kan ske, at en kunde bestiller en vare på telefonen, samtidig med at en kunde køber den på hjemmesiden. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer, og forbeholder os ret til at rette fejl og afvise køb, der er sket på fejlagtigt grundlag.

PERSONLIGE DATA

Galleri Nina Sampson registrerer ikke personlige oplysninger om dig som kunde via dette websted, medmindre du som kunde frivilligt leverer sådanne oplysninger til Galleri Nina Sampson. Personlige oplysninger vil blive brugt til at besvare eventuelle spørgsmål og til marketingrelaterede aktiviteter. Alle oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med gældende lovgivning og videregives ikke til parter, der ikke er relateret til Galleri Nina Sampson.

FORRETNINGSINFORMATION

Galleri Nina Sampson

Dag Hammarskjölds Alle 42 B

2100 København Ø

KONTAKT

28 12 28 59 

info@gallerininasampson.dk

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag – fredag fra kl. 13-18

Lørdag fra kl. 12-15

Mandag lukket

FORRETNINGSINFORMATION

CVR.: 35722947

Bank: Sydbank kontonummer, reg.nr. 6748, kontonr. 0001126851

BIC / SWIFT code: SYBKDK22

IBAN-nummer: DK4667480001126851

MobilePay: 28 12 28 59

Scroll to Top