Spændende malerier i København

Trænger din bolig eller kontor til nyt liv?

Kunst skaber liv og stemning, hvad enten det er i hjemmet eller på arbejdspladsen – og hvad er bedre til at forny indretningen end et spændende maleri? Hos Galleri Nina Sampson finder du et bredt udvalg af moderne malerier til salg, som kan købes ved direkte henvendelse i galleriet. Det er også muligt at foretage dit køb af et maleri online her på hjemmesiden.

Køb flotte malerier online

Galleri Nina Sampson samarbejder med mange kunstnere for at kunne præsentere et bredt udsnit inden for moderne kunst. Vores filosofi er udelukkende at udvælge værker, der udtrykker noget helt særligt, og som kan vække nogle følelser hos beskueren – og det håber jeg vil skinne igennem, når du kigger på mit udvalg af malerier online.

Moderne malerier til salg

Et maleri er ideelt til at give din indretning et personligt præg, da det både udtrykker følelser og personlighed. Maleriet kan være det, der sætter prikken over i’et i din indretning, men det er ikke altid let at finde dét maleri, der udtrykker lige netop det man ønsker. Har du brug for inspiration til køb af malerier, finder du her på hjemmesiden en række specielt udvalgte moderne malerier til salg. Smukke, humoristiske, provokerende, nyskabende eller sensuelle malerier – der er noget for enhver smag.

Er du interesseret i at købe et eller flere af malerierne fra hjemmesiden, kan du kontakte mig her. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit galleri og se malerierne helt tæt på. Jeg holder til i København på Dag Hammarskjölds Allé 42 B, en central placering, der er let at komme til med offentlig transport. Vi afholder løbende ferniseringer med hovedsagligt danske kunstnere. Her kan du få et indblik i de nyeste kunstmalerier samt få en snak med kunstnerne bag værkerne.

Så hvad enten du foretrækker at nyde stemningen i et fysisk galleri eller at købe dine malerier online, står vi hos Galleri Nina Sampson klar til at fremvise et bredt udvalg af malerier til salg. Besøg os eller vores hjemmeside og lad dig inspirere til dit næste kunstkøb.

Scroll to Top