Køb unik kunst i København

Leder du efter unikke kunstværker til din bolig? I København kan du finde enestående kunst fra anerkendte danske og udenlandske kunstnere hos Galleri Nina Sampson. Siden 2015 har vi forhandlet bronzeskulpturer, malerier, stentøj og andre kunstværker fra vores hyggelige galleri i hjertet af Østerbro.

Kom forbi vores galleri på Dag Hammarskjölds Allé – tæt på Søerne – hvor du kan se vores skiftende udstillinger, eller deltage i vores ferniseringer, hvor kunstnerne selv vil være til stede og fremvise deres nyeste værker. Du kan også købe kunsten på nettet, for her på vores hjemmeside lægger vi altid billeder og detaljer omkring de nyeste værker op, så de, der ikke har mulighed for at købe kunst ved besøg i København, kan købe vores kunstværker online i stedet.

Køb vores kunst i København eller på nettet

Vi samarbejder med både nystartede såvel som etablerede kunstnere med mange år i branchen.

Vi lægger især vægt på at præsentere dansk og international samtidskunst. Vores galleri præsenterer mange forskellige stilarter – og på den måde sikrer vi, at der er noget for alle, som ønsker at købe ny og spændende kunst i København. Igennem vores hjemmeside gør vi desuden vores kunstværker synlige, så der også er mulighed for at se og købe vores kunst online.

Stort udvalg af bronzeskulpturer

Galleri Nina Sampson har en usædvanlig stor samling af bronzeskulpturer. Bronze er et eksklusivt og smukt materiale, som gør sig godt i mange sammenhænge – og vores udvalg inkluderer alt fra serier om kærlighedsskulpturer, dyrefigurer, abstrakte skulpturer, menneskeskulpturer, trappeskulpturer med mennesker, vinpropper og meget mere..

Spændende malerier

I vores galleri i København eller via vores hjemmeside kan du købe en række moderne kunstværker, . Det er samtidskunst skabt af kunstnere fra ind- og udland, der ikke er bange for at udfordre det smukke, det humoristiske, det provokerende, det politiske, det sensuelle, eller f.eks.det nostalgiske. Du vil derfor altid kunne finde mange forskelligartede malerier i galleriet.

Stentøjskulpturer

Vi har også et udvalg af stentøjsskulpturer af høj kvalitet. Vi sælger stentøjsskulpturer fra kunstnere, der formår at arbejde med materialets helt særlige udfordringer og kvaliteter. Kom ind i galleriet og se de spændende værker.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om et bestemt værk eller én af vores kunstnere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Køb unik kunst i København

Galleri Nina Sampson har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser.

Scroll to Top