Skulpturer til salg

Hos Galleri Nina Sampson har vi et bredt udvalg af bronzeskulpturer til salg. Bronzeskulpturerne kan købes direkte fra vores galleri i København og på vores hjemmeside. Du er også meget velkommen til at ringe til os for at træffe nærmere aftale i forbindelse med et kunstkøb.

Vi udvælger bronzeskulpturer fra en række af de bedste danske kunstnere, ligesom vi ofte tilbyder bronzeskulpturer af anerkendte udenlandske kunstnere til salg i vores galleri. Her på vores hjemmeside kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke bronzeskulpturer vi for tiden har til salg.

Vi har et alsidigt udvalg af bronzeskulpturer, der blandt andet omfatter kærlighedsskulpturer, nonfigurative skulpturer, menneskeskikkelser, etnisk kunst, dyreskulpturer, vinpropper samt flere andre kategorier – der passer til ethvert hjem eller anledning.

Bronze Skulpturer til salg

Vores udvalg af skulpturer varierer fra små bronzefigurer til få hundrede kroner – til meterhøje bronzeskulpturer.

Vores bronzekunst er håndplukket ud fra filosofien om, at kvalitet og kunstnerisk udtryk skal gå hånd i hånd. Derudover bestræber vi os på at have et bredt udvalg af bronzeskulpturer til salg – så der altid er noget for enhver smag og pengepung.

Uanset hvad du vælger, vil du altid få et unikt kunstværk med hjem, der kan pryde din bolig og skabe glæde mange år frem i tiden. Bronze et fantastisk smukt og tidsløst materiale, der aldrig går af mode.

Bronzeskulpturer egner sig desuden særligt godt til gaver, f.eks. er vores kærlighedsskulpturer ideelle som gave til bryllupper eller bryllupsdage, hvor man ønsker at give parret en gave, der på bedste vis symboliserer deres kærlighed.

Hvad enten du er på udkig efter store eller små skulpturer i bronze, har vi hos Galleri Nina Sampson helt sikkert noget for dig. Kig forbi vores galleri på Dag Hammerskjolds Allé 42 B eller lad dig inspirere af udvalget af bronzeskulpturer til salg på vores hjemmeside. Har du brug for hjælp til at finde en særlig bronzeskulptur, hjælper vi dig gerne med det – kontakt os endelig, så tager vi en samtale omkring dine ønsker.