Bronze Kunst & Skulpturer

Velkommen til Galleri Nina Sampson!  Her er en oversigt af vores samling af bronze kunst og bronzeskulpturer udført af Danske kunstnere.  Vi har en bred vifte af elegante skulpturer til salg, alle formet af bronze og støbt i Danmark.  Vores bronze kunst udmærker sig ved dets unikke stil og blandt vores mange skulpturer vil der findes et køb til enhver smag.  Her vil du garanteret finde et fantastisk nyt stykke bronze kunst til dit hjem.

Vi sælger dyreskulpturer, kærlighedsskulpturer, menneskeskikkelser, trappeskulpturer, vinpropper samt andre nonfigurative kunstværker støbt af bronze.  Hver eneste stykke kunst i vores sortiment er fremstillet i få eksemplar af en dedikeret kunstner.  Alle skulpturer er derfor meget unikke og enestående.

Vores flotte sortiment af bronzeskulpturer tilbyder unik Dansk kunst til enhver smag, og alle vores kunstværker vil befinde sig godt i et ethvert hjem.  Alle vores skulpturer er til salg og kan købes direkte fra vores galleri.  Har spørgsmål om køb er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 12 28 59 for yderligere information.

Læs mine anmeldelser på Facebook

Galleri Nina Sampson har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser.